Rob Thomson îşi încheie cariera la 29 de ani. "Meciul cu Timişoara va fi ultimul"

Rob Thomson îşi încheie cariera la 29 de ani.
Anunţ şocant al lui Rob Thomson, de la "U" Mobitelco: îşi încheie cariera de jucător profesionist.

"Meciul cu BC Timişoara va fi punctul final al carierei mele de jucător profesionist de baschet. Voi pleca în Rwanda unde voi fi implicat într-un program. Mai exact, voi pregăti antrenorii care se vor ocupa mai apoi de grupele de copii. Baschetul trebuie să aibă un impact bun asupra tinerilor. Copiii vor merge la şcoală, după care se vor veni direct la antrenamente. Puteam să plec încă din septembrie, dar în acel moment nu ştiam sigur dacă voi primi această slujbă. M-am gândit bine şi cred că această schimbare e cea mai bună soluţie pentru mine. Nu au fost probleme de niciun fel, m-am înţeles perfect cu toată lumea. Sunt trist că părăsesc echipa. Îmi vor lipsi colegii, oraşul şi fanii. Aici am văzut cea mai frumoasă atmosferă din cariera mea", a declarat joi Rob Thomson.

Conducătorii de la "U" Mobitelco i-au şi găsit înlocuitor lui Thomson: sârbul Vladimir Mijovic, fost campion al Serbiei şi al Bulgariei.

Thomson a venit la Cluj la începutul anului 2010 şi este campion naţional cu "U" Mobitelco, anul acesta. Pivotul de 2,08 metri, de naţionalitate americană, juca în naţionala Rwandei.

"Îl înţelegem pe Rob, dorea o schimbare în viaţa sa. Îi urăm succes în cariera de director de program, să-I spunem aşa, pentru că o face într-un scop nobil. A fost un jucător extraordinar, ne-a apărat spatele de multe ori. Rămâne de văzut dacă mai vine cineva la echipă", a spus preşedintele executiv Mircea Cristescu.

 

Etichete
Comenteaza