Video "Roberto Carlos de România" joacă la "U" Cluj. Fotbaliştii au dedicat golurile de la Slatina memoriei lui Remus Câmpeanu

"Roberto Carlos de România" joacă la "U" Cluj. Fotbaliştii au dedicat golurile de la Slatina memoriei lui Remus Câmpeanu
| Foto: ProSport

Un gol demn de Champions League a fost marcat în play-out-ul Ligii a II-a de către Carol Taub, jucătorul lui "U" Cluj în poarta celor de la CSM Slatina. 

Echipa lui Costel Enache, a avut un start perfect în play-out-ul Ligii a II-a, cu o victorie cu 4-2 în deplasarea de la Slatina. Carol Taub a marcat un gol fabulos în minutul 27, cu un şut în stilul lui Roberto Carlos şi nu i-a dat nicio şansă portarului gazdelor, a remarcat telekomsport.ro.

U Cluj a mai marcat prin Mester şi din nou prin Dican, iar Ianis Stoica a stabilit scorul final cu un gol înscris pentru Slatina în minutul 88. U Cluj s-a impus cu 4-2 şi şi-a asigurat deja, în mare măsură, salvarea de la retrogradare.

Fotbaliștii echipei "U" Cluj au dedicat golurile memoriei lui Remus Câmpeanu. Primul meci al ”Șepcilor roșii” fără nea Remus a fost unul trist din toate punctele de vedere, pentru fanii acestei echipe. Niște fani îndoliați pentru dispariția celui care se confunda cu sigla lui ”U” și cu istoria formației ardelene, dar și dezamăgiți de încă un sezon ratat. Al treilea sezon când ”U” Cluj nu izbutește să promoveze, a transmis prosport.ro. 

Comenteaza