Video Roberto Romeo a revenit pe teren după aproape trei luni: "A fost o perioadă neplăcută pentru mine"

Roberto Romeo a revenit pe teren după aproape trei luni: "A fost o perioadă neplăcută pentru mine"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Apărătorul lateral a evoluat pentru prima dată de la accidentarea suferită în meciul contra celor de la Rapid, în etapa cu numărul 8 din Superligă.

Amicalul dintre Universitatea Cluj și Hermannstadt, câștigat de "studenți" cu 2-1, a consemant și revenirea în teren a lui Roberto Romeo. Fundașul dreapta nu mai evoluase de la meciul cu Rapid, care s-a disputat în 30 august.

Italianul a vorbit despre perioada petrecută în afara terenului și anunțat că își dorește să revină cât mai repede în formă pentru a pune umărul la îndeplinirea obiectivelor.

"Nu a fost ușor, a fost o perioadă destul de neplăcută pentru mine, ușor sper să revin. Pentru mine a fost destul de greu, mai ales că am lipsit destul de mult din jocurile 11 la 11.

"U" Cluj e un club cu tradiție, am dat totul ca să promovăm și sper ca suporterii să ne ajute în următoarele meciuri, avem nevoie de ei", a spus fundașul echipei clujene.

În actualul sezon, Roberto Romeo a strâns 510 minute în 7 apariții pentru Universitatea Cluj.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza