Roma a ”executat-o” pe Chelsea. VEZI primele echipe calificate în optimile Champions League

Roma a ”executat-o” pe Chelsea. VEZI primele echipe calificate în optimile Champions League
AS Roma a învins-o cu 3-0 pe Chelsea, marți, pe Stadio Olimpico, în etapa a patra din grupele Uefa Champions League. Tot în aceeași seară s-au stabilit și primele formații care merg în optimile competiției.

Italienii au deschis scorul în chiar primul minut, în urma unei execuții fantastice a lui El Shaarawy din afara careului (1). Același jucător a înscris și golul de 2-0, după o neînțelegere dintre Courtois şi Azpilicueta (36). Rezeultatul final a fost stabilit după pauză, de Perotti, cu un șut puternic de la aproximativ 25 metri (63). Rezultatul e de-a dreptul surprinzător, având în vedere că în tur a fost 3-3.

AS Roma acumulează, astfel, 8 puncte și urcă pe primul loc în Grupa C. Poziția secundă este ocupată de Chelsea, cu un punct mai puțin decât italienii. Lupta pentru optimi este, însă, departe de a se fi încheiat. În următoarea etapă, Roma o înfruntă pe Atletico Madrid, iar Chelsea se va duela cu Qarabag.

Tot în aceeași seară s-au stabilit și primele formații care merg în optimile Ligii. Este vorba de PSG și Bayern Munchen. Francezii au "demolat-o" pe Anderlecht, scor 5-0, și conduc grupa B cu 12 puncte. Bavarezii au trecut la limită de Celtic, scor 2-1, și se află pe 2 cu 9 puncte.

Manchester United este în proporție de 99% calificată și ea. "Diavolii roșii" sunt primii în Grupa A, cu 12 puncte. Gruparea de pe Old Trafford a învins-o cu 2-0 pe Benfica, dar mai are nevoie de cel puțin un punct ca să fie 100% sigură de prezența în optimi. În meciul următor, englezii primesc vizita lui FC Basel.

Cea mai mare surpriză a serii vine, însă, din Grecia. Barcelona a scos un 0-0 cu Olympiacos și își amână calificarea în optimile Ligii. Catalanii se află la șefia Grupei D, cu 10 puncte, la 3 în fața lui Juventus.

Rezultatele serii:

AS Roma - Chelsea 3-0
Atletico Madrid - Qarabag 1-1
Celtic - Bayern 1-2
Olympiacos - FC Barcelona 0-0
FC Basel - ȚSKA Moscova 1-2
PSG - Anderlecht 5-0
Manchester United - Benfica 2-0
Sporting Lisabona - Juventus 1-1

Comenteaza