România, a doua victorie la Campionatul Mondial de Handbal Feminin. Naționala a trecut de Kazahstan

România, a doua victorie la Campionatul Mondial de Handbal Feminin. Naționala a trecut  de Kazahstan
| Foto: facebook.com/ehfeuro

Fără Cristina Neagu, menajată, trupa condusă de Tomas Ryde a reușit să câștige cel de-al treilea meci al turneului care se dispută în Japonia.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Deși România pornea ca mare favorită în duelul cu asiaticele, jocul a avut un start echilibrat. Treptat, “tricolorele” au reușit să se distanțeze, grație evoluției bune a Dianei Ciucă în poartă, dar și golurilor înscrise de Pintea sau Vizitiu. Româncele au avut și un avantaj de șase goluri, însă relaxarea și-a făcut simțită prezența în joc, iar scorul pauzei a fost 14-11.

În primele minute ale actului secund, cei doi portari au oferit un adevărat recital, iar golurile au lipsit. După un time-out, la care Cristina Neagu a fost cea care le-a dat indicații colegelor sale, România a avut o creștere în joc. Totuși, “tricolorele” s-au impus cu emoții, scor 22-20. 

Cele mai bune jucătoare ale României în meciul cu Kazahstan au fost Pintea (5 goluri) și Seraficeanu, Udriștoiu, Vizitiu (toate câte 3 goluri).

Pentru naționala de handbal feminine urmează un meci de totul sau nimic, împotriva Muntenegrului. Partida e programată mâine, de la ora 8:00.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza