Romania a pierdut meciul cu Turcia, Scor 0-2, în preliminariile Cupei Mondiale VIDEO

Romania a pierdut meciul cu Turcia, Scor 0-2, în preliminariile Cupei Mondiale VIDEO
Echipa naţională a României a fost învinsă, marţi, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-0 (1-0), de reprezentativa Turciei, într-un meci din grupa D a preliminariilor Cupei Mondiale din 2014.

Golurile au fost marcate de Burak Yilmaz '22 şi Mevlut Erdinc '90+5.

0-1: Burak Yilmaz a înscris cu o lovitură cu capul de la 8 metri, după o centrare a lui Cener Erkin, de pe partea stângă.

0-2: Mevlut Erdinc a stabilit scorul final cu un şut de la 16 metri, la colţul lung. În minutul 15, Tănase a trimis mingea în bara transversală a porţii apărate de Volkan Demirel.

În minutul 57, Stancu a înscris, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid, iar în minutul 69 şi Adrian Popa a avut o bară.

România: Tătăruşanu - Măţel, Goian, Chiricheş, Raţ - Hoban, Pintilii - Torje (Ad. Popa '46), Stancu, Tănase (Bucur '78) - Marica (Maxim '46). Selecţioner: Victor Piţurcă.

Turcia: Volkan Demirel - Gokhan Gonul, Semih Kaya, Omer Toprak, Caner Erkin - Gokhan Tore (Mevlut Erdinc '84), Selcuk Inan, Mehmet Topal, Arda Turan - Umut Bulut (Adem Gulum '90), Burak Yilmaz (Olcay Şahan '72). Selecţioner: Fatih Terim.

Cartonaşe galbene: Raţ '40 / Semih Kaya '1, Volkan Demirel '65, Arda Turan '69

Meciul a fost arbitrat de o brigadă din Norvegia, cu Svein Oddvar Moen la centru, ajutat la cele două linii de Kim Thomas Haglund şi Frank Andås. Arbitru de rezervă a fost Ken Henry Johnsen.

La partida de pe Arena Naţională au asistat 44.537 de spectatori.

Fundaşul Răzvan Raţ va fi suspendat pentru următorul meci al echipei naţionale, ca urmare a cartonaşului galben primit în partida cu Turcia.

Comenteaza