România a remizat cu Finlanda, scor 1-1, în preliminariile Euro-2016

România a remizat cu Finlanda, scor 1-1, în preliminariile Euro-2016
Reprezentativa României a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0), partida disputată joi seară, pe Arena Naţională, în compania selecţionatei Finlandei, în penultima etapă a grupelor de calificare la Campionatul European din 2016, meci la care golul "tricolorilor" a fost marcat în minutul 90+1.

Golurile au fost marcate de Hoban '90+1 pentru România şi Pohjanpalo '67 pentru Finlanda. În minutul 55, Gabriel Torje a ratat o ocazie importantă, el trimiţând mingea în bara din stânga portarului Hradecky cu un şut de la aproximativ 18 metri.

România: Tătăruşanu - Papp, Chiricheş, Grigore, Raţ - Hoban - Torje (Ad. Popa '87), Sânmărtean, Chipciu (Maxim '60) - Stancu (Andone '69), Keşeru. Selecţioner: Anghel Iordănescu.

Finlanda: Hradecky - Arkivuo (Jelasto '64), Arajuuri (Toivio '61), Moisander, Uronen - Ring, Schuller, Halsti, Hetemaj - Pukki, Pohjanpalo (Hamalainen '77). Selecţioner: Markku Kanerva.

Cartonaşe galbene: Pohjanpalo '48, Halsti '54, Toivio '73, Hetemaj '82.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă din Scoţia, formată din Craig Thomson (central), David McGeachie, William Conquer (asistenţi), Steven McLean, Andrew Dallas (adiţionali) şi Douglas Ross (rezervă).

Din minutul 85, suporterii au început să scandeze: "Demisia". Mulţi dintre ei au început să părăsească arena şi i-au fluierat pe jucătorii români.

Echipa naţională a României şi-a asigurat cel puţin participarea la barajul pentru calificarea la Campionatul European din 2016, după ce a terminat la egalitate cu reprezentativa Finlandei.

România se află pe locul secund, cu 17 puncte, şi nu mai poate fi ajunsă de Finlanda, care se află pe poziţia a patra, cu 11 puncte.

Comenteaza