România - Franţa / Iubita fundașului dreapta de la CFR Cluj a fost lovită de doi suporteri

România - Franţa / Iubita fundașului dreapta de la CFR Cluj a fost lovită de doi suporteri
| Foto: gsp.ro

Iubita lui Cristi Manea a fost lovită cu piciorul în plină figură.

„Performanța a fost umbrită de doi suporteri din tribune care au lovit-o pe soția lui Cristi Manea”, a declarat Mirel Rădoi la finalul partidei.

Potrivit reporterilor aflați la Cesena, Cristi Manea a mers după fluierul final pentru a-și saluta iubita aflată în tribună. Doar că în fața lui Manea a apărut o altă femeie care i-a cerut acestuia tricoul, fără să știe că fotbalistul CFR-ului venise să-și îmbrățișeze prietena.

Între cele două a izbucnit o altercație dură, în urma căreia iubita lui Cristi Manea a fost lovită violent de partenerul celeilalte femei. Bărbatul a fost deja identificat de organele abilitate. Gică Hagi, care se afla în zonă, i-a zis lui Manea să nu se ducă în tribună și să meargă la vestiar.

Mirel Radoi a povestit ulterior in conferinta de presa mai multe: "Un incident care nu isi avea locul. Au lovit-o fara motiv pe prietena lui Manea, as putea sa spun cuvinte care ma pot depasi, sper ca cei care au facut aceste gesturi sa nu mai calce pe stadioane. Manea era devastat dupa meci, a fost dusa la spital, o sa aiba doua copci, in loc sa ne bucuram ca ne-am calificat dupa 55 de ani la Jocurile Olimpice.. Speram sa ne calificam de pe locul 2 si imi facusem anumite calcule, dar ma bucur ca jucatorii m-au facut sa gandesc mult mai departe si am terminat primii in grupa" a declarat Radoi.

Comenteaza