România - Insulele Feroe, la Cluj! Deac: “Nu sunt amatori, așa cum crede lumea”

România - Insulele Feroe, la Cluj! Deac: “Nu sunt amatori, așa cum crede lumea”

La fel ca și selecționerul Contra, mijlocașul este convins că partida împotriva Insulelor Feroe nu va fi una ușoară, așa cum se așteaptă fanii echipei naționale.

Prezent la conferința de presă premergătoare partidei, căpitanul CFR-ului a aflat că va fi titular în partida cu scandinavii, chiar de la Cosmin Contra. Experimentatul mijlocaș consideră că oponenții României sunt mai puternici decât ar putea părea la prima vedere, dar speră că echipa națională va reuși să obțină cele trei puncte puse în joc.

Ciprian Deac a prefațat partida cu Insulele Feroe. “Mă simt bine acasă și mă simt bine la echipa națională. Sunt mândru că reprezint aceste culori. Ce poate fi mai frumos decât să joci acasă în tricoul naționalei? E clar că ne dorim să câștigăm și trebuie să recuperăm punctele pierdute. Este destul de complicată grupa sunt echipe foarte bune, care nu mai au nevoie de nicio prezentare. Eu cred că e important ce vom face noi și totul depinde de noi.

Eu cred că în momentul de față nu mai sunt echipe mici. Trebuie să tratăm meciul foarte serios, nu sunt amatori, așa cum crede lumea. Dacă nu vom trata meciul serios din primul minut, nu vom avea un meci ușor. Important este să obținem cele trei puncte. E clar că ne dorim să marcăm cât mai mult, dar va trebui să avem o atitudine bună”, a declarat mijlocașul.

Partida dintre România și Insulele Feroe se va disputa marți, de la ora 21:45, pe arena din Gruia.

Comenteaza