România, învinsă de Muntenegru la Mondialul de handbal. Urmează meciul de totul sau nimic cu Ungaria

România, învinsă de Muntenegru la Mondialul de handbal. Urmează meciul de totul sau nimic cu Ungaria
| Foto: facebook.com/ihf.info

“Tricolorele” au cedat în cea de-a patra partidă din grupe, scor 26-27, după un meci pe care l-au controlat în cea mai mare parte.

Startul partidei a fost unul echilibrat, fără goluri din partea ambelor echipe. Ca la fiecare meci mare din ultimii ani, prezența în teren a Cristinei Neagu a impulsionat ofensiva României, care a marcat la aproape fiecare acțiune. “Tricolorele” au evoluat bine și în defensivă și au profitat de o prestație excelentă din partea Yuliei Dumanska. Chiar dacă ultimele minute al reprizei au fost echilibrate, România a fost în avantaj la pauză, scor 12-11.

La revenirea de la cabine, atacul “tricolorelor” a mers bine, grație aceleiași Neagu. Totuși, muntengrencele au pus probleme serioase și au obținut eliminări pe banda rulantă pentru defensiva României, însă Dumanska a făcut minuni în poartă. După o serie de neglijențe în ofensivă, Muntenegru a reușit egalarea cu puțin timp înainte de final.

Ultimele minute au fost unele de foc, dar ex-iugoslavele au avut nervii mai tari și au reușit să se impună cu 27-26. Cea mai bună marcatoare a “tricolorelor” a fost Neagu (11 goluri), urmată de Perianu (4), Dache și Udriștoiu (câte 3). Pentru România urmează derby-ul cu Ungaria, care se va disputa vineri, de la ora 12:00.

Comenteaza