ROMÂNIA - MUNTENEGRU LA CLUJ. "Tricolorii" se vor antrena în Gruia

ROMÂNIA - MUNTENEGRU LA CLUJ.
O măsură similară a fost luată și în luna martie a acestui an, când România a remizat, 0-0, cu Spania, într-un amical jucat pe Cluj Arena.

Pentru protejarea terenului de pe Cluj Arena, unde urmează să se dispute partida dintre cele două naționale, Federația Română de Fotbal (FRF) a mutat antrenamentele pe stadionul din Gruia. Măsura a fost luată la recomandarea UEFA. Anunțul a fost făcut, joi seara, pe site-ul oficial al forului condus de Răzvan Burleanu.

Astfel, conferința de presă a selecționerului Christoph Daum, de sâmbătă, ora 17:20, se va ține pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu. Tot în aceeași zi, vor avea loc și primele ședințe de pregătire. Antrenamentul "tricolorilor" este programat pentro ora 18:00, iar la 19:15 se va desfășura și cel al reprezentativei Muntenegrului.

Pe arena din Gruia, ”tricolorii” au jucat cu Lituania, în 2008, în primul meci de calificare pentru Campionatul Mondial din 2010, scor 0-3.

Joi, președintele FRF, Răzvan Burleanu, a afirmat că lucrările de refacere ale gazonului de pe Cluj Arena sunt asistate de experți străini. De asemenea, Burleanu este convins că suprafața de joc se va prezenta în condiții optime la ora meciului.

Echipa națională a României se pregătește la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia până vineri, iar sâmbătă dimineața va pleca spre Cluj-Napoca, acolo unde va efectua antrenamentul oficial începând cu ora 18:00.

Prima reprezentativă a României întâlnește duminică, 4 septembrie 2016, de la ora 21,45, pe Cluj Arena, selecționata Muntenegrului, în prima partidă a campaniei de calificare la CM 2018. Meciul poate fi urmărit în direct la TV pe TVR.

Comenteaza