România pierde și al doilea meci al zilei în Billie Jean King Cup. Buzărnescu a irosit două mingi de meci în fața lui Trevisan

România pierde și al doilea meci al zilei în Billie Jean King Cup. Buzărnescu a irosit două mingi de meci în fața lui Trevisan
| Foto: digisport.ro

Românca (137 WTA) a fost învinsă de racheta numărul 1 a Italiei, Martina Trevisan (99 WTA), scor 6-2, 2-6, 7-5, la capătul a 3 ore și 8 minute.

La fel ca și în prima partidă a zilei, jocul a fost unul echilibrat, fără prea mari probleme pe propriul serviciu pentru cele două jucătoare. Totuși, Martina Trevisan a reușit break-ul în game-ul cu numărul 6 și a reușit să își adjudece primul set, scor 6-2, după 43 de minute.

Sfertul secund a început perfect pentru Buzărnescu, care a câștigat primele 4 game-uri. Chiar dacă italianca a reușit să câștige de două ori pe propriul serviciu, Mihaela Buzărnescu nu a cedat, a câștigat setul cu 6-2 și a trimis partida în decisiv.

Ultimul set a început cu probleme la serviciu pentru ambele jucătoare. Românca a reușit să câștige un game 9 intens disputat și părea scăpată în învingătoare. Totuși, Trevisan a salvat două mingi de meci și a egalat la 5. În cele din urmă, meciul a fost decis la tie-break, unde italianca s-a impus cu 7-5.

loading...
Comenteaza