România ratează semifinalele Europenelor de handbal feminin. Dincă a marcat un gol

România ratează semifinalele Europenelor de handbal feminin. Dincă a marcat un gol
Nicoleta Dincă , de la "U" Jolidon,a reuşit un gol în confruntarea din această seară a echipei naţionale de handbal feminin a României cu Ungaria, pierdută de tricolore cu scorul de 19-25, în cadrul Campionatului European din Serbia.

Celelalte jucătoare de la "U" Jolidon din lotul României, Clara Vădineanu şi Magdalena Paraschiv nu au fost utilizate astăzi.

În urma rezultatului din această seară România ratează calificarea în semifinale, echipele calificate din grupă fiind deja decise, Ungaria şi Muntenegru, urmând să se stabilească, în ultima etapă din faza grupelor principale, ordinea pe care o vor ocupa.

Trciolorele au fost conduse cu 14-12 la puază, după ce în prima partea reprizei au reuşit să conducă. După pauză unguroaicele, ce au beneficiat de revenirea Anitei Gorbicz, şi-au mărit avantajul la cinci goluri. Rezultat final Ungaria - România 25-19.

În funcţie de golaveraj România a trecut pe ultimul loc al grupei, în contextul în care Germania a învins surprinzător Muntenegru iar Rusia şi Spania au încheiat la egalitate.

Situaţia în grupă este următoarea: 

1. Ungaria - 6 puncte

2. Muntenegru - 6 p

3. Germania - 3 p

4. Spania - 3 p

5. Rusia - 3 p

6. România - 3 p

Comenteaza