România, remiză eroică în Norvegia. Keșeru a fost eroul "tricolorilor" la Oslo

România, remiză eroică în Norvegia. Keșeru a fost eroul "tricolorilor" la Oslo
| Foto: facebook.com/NationalaRomanieiOfficial

Naționala pregătită de Cosmin Contra a încheiat la egalitate al treilea meci din preliminarii, dar șansele de calificare au scăzut considerabil. 

România a început curajos meciul și a încercat sa preseze. Totuși, prima ocazie a meciului a fost a gazdelor, în minutul 10, după o fază creată de Odegaard. Norvegia a preluat inițiativa, iar King a șutat puțin pe lângă, iar la faza imediat următoare, Tătărușanu a scos excelent. Jocul s-a echilibrat, iar cele două formații s-au luptat la centrul terenului. După o jumătate de oră, Pușcaș a trimis spre poartă, însă pe direcția portarului. Cea mai importantă ocazie a reprizei a venit în minutul 34, când Tătărușanu l-a blocat pe King. Scorul pauzei a fost 0-0.

Norvegienii au început bine actul secund, dar prima oportunitate de gol a fost a oaspeților, la șutul de la distanță a lui Keseru. Un minut mai târziu, Elyounoussi a deschis scorul după o bâlbâială în defensiva României. Contra a mutat ofensiv cu Hagi și Țucudean, iar "tricolorii" le-au pus probleme serioase gazdelor. Keșeru a fost aproape de egalare în minutul 65, dar goalkeeper-ul norvegian a reținut balonul. În ciuda dominației României, Odegaard a scăpat singur spre poartă și a majorat diferența. "Tricolorii" au revenit în joc cu un sfert de oră înainte de final, când Keșeru a reușit să înscrie cu o lovitură de cap. Când totul părea pierdut, același Keșeru a reușit să egaleze și a stabilit scorul final, 2-2.

Comenteaza