România s-a impus în fața Marocului, în Cupa Davis

România s-a impus în fața Marocului, în Cupa Davis
| Foto: facebook.com/romaniadaviscup

Perechea Copil/Mergea a adus victoria României, împotriva perechii Ouahab/Idmbarek, scor 6-2, 6-1, în mai puțin de o oră.

Înaintea meciului, marocanii au efectuat o schimbare și l-au înlocuit pe Ahouda cu Idmbarek. Românii au început perfect partida și au reușit break-ul, încă din primul game. Apoi, au urmat alte trei game-uri câștigate de către perechea Copil/Mergea. Marocanii au pus probleme în cel de-al patrulea game și au reușit să își câștige următoarele două servicii. Totuși, românii nu au avut probleme și s-au impus în primul set, 6-2, în doar 23 de minute.

Marocanii au reușit să câștige primul game din setul secund. Dar, românii au revenit cu un game la 0 și au trecut în controlul jocului. Deși cel de-al treilea game a fost unul disputat, perechea Copil/Mergea nu a greșit până la final, iar “tricolorii” au câștigat în 52 de minute, scor 6-1.

România a câștigat împotriva Marocului și se pregătește de confruntarea din runda a treia a Grupei a doua, Euro-Africane, unde va întâlni învingătoarea dintre Polonia și Zimbabwe.

Comenteaza