România și Liechtenstein se înfruntă pe terenul de fotbal de la 21:45. Rădoi a rămăs fără doi jucători

România și Liechtenstein se înfruntă pe terenul de fotbal de la 21:45. Rădoi a rămăs fără doi jucători
| Foto: sport.ro

Naționala României este gata de meciul cu Liechtentstein. Echipa noastră a avut ultimul antrenament înainte de meciul de pe Arena Națională. 
 

Federația a confirmat și accidentarea lui Denis Drăguș, care a părăsit și el cantonamentul naționalei. 

„La antrenamentul oficial dinaintea partidei cu Islanda, atacantul Denis Drăguș a resimțit dureri și a trebuit să părăsească ședința de pregătire. Acesta a fost și motivul pentru care nu a făcut parte din lotul de 23 al României pentru meciul cu islandezii.

În această dimineață, Denis a efectuat investigații complexe, coordonate de staff-ul medical al naționalei. Concluziile acestora indică faptul că problema musculară a lui Drăguș îl face indisponibil pentru partidele de mâine, cu Liechtenstein, și miercuri, cu Macedonia de Nord.

În aceste condiții, Denis a părăsit cantonamentul tricolorilor. Multă sănătate și recuperare rapidă!”, se arată în anunțul de pe frf.ro. 

Caz de Covid-19 la națională! Dorin Rotariu a fost depistat pozitiv și a părăsit cantonamentul. 

„Deși cu rezultate negative la toate testările efectuate în cantonamentul naționalei cu ocazia acestei acțiuni a naționalei, jucătorul Dorin Rotariu a fost depistat pozitiv la testarea COVID PCR solicitată de UEFA pentru desfășurarea partidei de mâine, cu Liechtenstein.

Toți ceilalți jucătorii și membrii staff-ului au primit rezultate negative în urma testării efectuate în această dimineață.

Fără simptomatologie, Dorin Rotariu nu a participat la antrenamentul oficial din această seară și a părăsit cantonamentul echipei naționale”, se arată în comunicatul de pe frf.ro, citat de sport.ro.

 

Comenteaza