România va întâlni Ucraina în barajul pentru BJK Cup Finals. Când se va disputa partida

România va întâlni Ucraina în barajul pentru BJK Cup Finals. Când se va disputa partida
| Foto: frt.ro

Reprezentativa feminină de tenis a țării noastre va juca împotriva celei a țării vecine pentru un loc la turneul final al competiției.

Grație victoriei reușite recent în fața Serbiei, scor 4-0, România are șansa de a se lupta pentru un loc în cadrul Billie Jean King Cup Finals. Echipa de tenis feminin va întâlni Ucraina, într-un meci care urmează să se dispute în 12-13 aprilie, într-o locație ce va fi stabilită ulterior.

La tragerea la sorți a barajului, România a fost cap de serie, alături de Australia, Elveția, Franța, SUA, Kazahstan, Germania și Slovacia. În ceea ce privește duelurile directe cu Ucraina, țara noastră conduce cu 3-1, ultima întâlnire având loc în 2014.

Cele mai bune jucătoare din Ucraina sunt Elina Svitolina (25 WTA - fost loc 3 WTA), Anhelina Kalinina (27 WTA), Lesia Tsurenko (31 WTA), Marta Kostyuk (39 WTA).

În cadrul Billie Jean King Cup Finals, care se va juca la Sevilla, vor participa Canada, deținătoarea troferului, Franța, finalista turneului, Spania, țara gazdă, Cehia, beneficiară a unui wild card și cele opt câștigătoare ale barajului.

Comenteaza