Românii, campioni la URĂ: Andreea Prisăcariu, în conflict cu fanii după apariția sa de la Transylvania Open

Românii, campioni la URĂ: Andreea Prisăcariu,  în conflict cu fanii după apariția sa de la Transylvania Open

„Sunt urâtă de românii mei”, a scris tânăra jucătoare de tenis după ce s-a ales cu comentarii jignitoare în urma apariţiilor ei la turneul Transylvania Open 2021 de la Cluj-Napoca. 

Andreea Prisăcariu, locul 255 WTA, a debutat în circuit la Transylvania Open. Jucătoarea de 21 de ani a devenit cunoscută la nivel internațional la turneul organizat la Cluj-Napoca.

Prisăcariu e vădit deranjată de comentariile oamenilor după ce a devenit cunoscută și pe rețelele de socializare. În social media, la scurt timp după ce și-a deschis un cont de Twitter, ea a adunat nu mai puțin de 20.000 de urmăritori.

Popularitatea acesteia i-au adus și lucruri mai puțin plăcute. De aici, trebuie menționate comentariile negative la adresa ei. Ea se consideră jignită de comentariile pe care românii le-au postat pe social media la adresa ei. Jucătoarea consideră că este urâtă pentru modul în care arată.

"Sunt urâtă de românii mei doar pentru felul în care arăt. Nu știam că body shamingul (nr.r. – ură față de o persoană pentru modul în care aceasta arată) încă se practică în 2021. Pentru toate reginele de aici care suferă din cauza acestor persoane, nu îi băgați în seamă. Vă iubesc” a scris Andreea Prisăcariu pe contul personal de Twitter, citată de playsport.ro.

Andreea Prisăcariu este printre cele mai tatuate jucătoare din circuitul WTA. Ea a fost campioana națională la juniori. Aflată pe poziția 255 WTA, aceasta are nu mai puțin de 21 de tatuaje, iar fiecare dintre acestea are câte o semnificație anume.

"Lupul de pe brațul stâng e animalul meu sălbatic favorit. E împărțit în jumătate: o jumătate e partea mea bună, iar cealaltă e partea rea. (...) Toate înseamnă câte ceva foarte puternic pentru mine” a povestit Andreea Prisăcariu pentru GSP.ro.

Comenteaza