Romario Pires, după un prim meci de vis în alb și negru: “Cred că un debut perfect este când câștigă echipa”

Romario Pires, după un prim meci de vis în alb și negru: “Cred că un debut perfect este când câștigă echipa”
| Foto: FC Universitatea Cluj

Mijlocașul brazilian a purtat banderola de căpitan și a înscris la prima sa partidă oficială pentru Univeristatea Cluj.

Partida contra Concordiei Chiajna a consemnat mai multe debuturi în rândul “studenților”. Romeo, Fl. Ilie, P. Pîrvulescu, Ely Fernandes și Romario Pires au îmbrăcat pentru prima dată tricoul alb-negru. Ultimii doi au reușit chiar să înscrie le debut, iar mijlocașul brazilian a purtat chiar și banderola de căpitan.

“Sunt foarte fericit, nu doar pentru mine, dar pentru toată echipa. Cred că un debut perfect este când câștigă echipa. Sunt fericit că am dat gol, dar cele mai importante sunt cele trei puncte și felul în care echipa noastră a tratat meciul. Pentru mine asta e perfect.

Avem o galerie, cred că dacă nu cea mai, una dintre cele mai frumoase și călduroase din țară. Avem nevoie de ei. Meciul de astăzi a fost unul în care echipa a făcut un joc foarte bun, dar vom avea și meciuri mai grele în care vom avea nevoie de galerie.

Am intrat foarte concentrați. Antrenorul a pregătit foarte bine meciul. Noi știam ce trebuia să facem, cum trebuia să începem și cred că am ascultat bine și am făcut și pe teren”, a declarat Romario Pires.

Comenteaza