Romario Pires își dorește să joace pentru “U” Cluj în Liga 1: “Promovarea depinde doar de noi”

Romario Pires își dorește să joace pentru “U” Cluj în Liga 1: “Promovarea depinde doar de noi”
| Foto: FC Universitatea Cluj

Experimentatul mijlocaș s-a adaptat rapid în angrenajul “Șepcilor roșii” și țintește accederea în prima ligă alături de echipa clujeană.

Sosit în pauza de iarnă, Romario Pires s-a integrat perfect în sistemul gândit de Erik Lincar și a primit chiar banderola de căpitan. Brazilianul plasează “U” Cluj printre echipele mari ale fotbalului românesc, acesta fiind și motivul pentru care a acceptat oferta “studenților”.

“Eu cred că fiecare echipă are obiectiv în play-off. Dacă nu au obiectiv să promoveze, eu sunt sigur că jucătorii își doresc cel mai bun loc posibil. Fiecare meci e important și nu există unul mai greu sau unul mai ușor. Cred că doar noi ne putem face un meci mai greu.

Promovarea depinde doar de noi. Avem încredere în ce avem în vestiar, dacă batem tot până la final nu o să mai depindem de nimeni. Nu trebuie să ne gândim la alții. E important să îi analizăm, să vedem cum joacă, dar să nu ne dorim un rezultat sau altul.

Am venit la “U” Cluj pentru că e o echipă mare. Altfel nu acceptam această provocare, să vin la Liga a 2-a. Se dorește promovarea de mult timp, toată lumea știe că locul Clujului e în prima ligă. Sunt sigur că acum vom promova.

Noi trebuie să jucăm pe teren, indiferent de adversar, și dacă au licență și dacă nu au. Dacă nu au licență nu pot să ne bată? Nu am frică de nimic, noi jucăm pe teren, pot să facă orice în afara terenului, dar fotbalul se joacă pe teren. Noi încercăm să fim corecți pe teren”, a declarat Romario Pires.

Comenteaza