Romario Pires, mesaj clar înaintea meciului cu FCSB: "Trebuie să jucăm fotbal și să arătăm de ce am revenit în Liga 1"

Romario Pires, mesaj clar înaintea meciului cu FCSB: "Trebuie să jucăm fotbal și să arătăm de ce am revenit în Liga 1"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Căpitanul Universității Cluj e convins că "studenții" pot reuși un rezultat important în prima partidă oficială a noii stagiuni.

Romario Pires a prefațat duelul din prima etapă a sezonului regulat al Superligii și consideră că "Șepcile roșii" ar putea să înregistreze un rezultat pozitiv la revenirea în elita fotbalului românesc.

"Pentru acest moment am muncit și cred că tot Clujul a așteptat revenirea noastră pe prima scenă a fotbalului românesc. E foarte bine că jucăm primul meci cu FCSB. Dacă avem valoare trebuie să o arătăm cu o echipă de valoare.

Trebuie să jucăm fotbal și să arătăm de ce am revenit în Liga 1. Echipele proaspăt promovate la care am jucat nu erau ca "U" Cluj. Noi suntem o echipă mare și când revine o astfel de echipă în prima ligă, toată lumea are pretenții. Avem o echipă experimentată, însă trebuie să o luăm ușor și să fim conștienți de tot ce facem.

FCSB e o echipă tânără, care în ultimii ani s-a bătut la primele locuri. Au jucători foarte buni, foarte talentați. E o echipă care ne poate pune multe probleme. Până la urmă suntem 11 contra 11. Experiența contează în anumite situații, dar prospețimea și entuziasmul contează la fel de mult", a spus căpitanul "studenților".

Primul meci al Universității Cluj în Liga 1 după 7 ani va fi pe terenul FCSB-ului, duminică, 17 iulie, de la 21:30.

Comenteaza