Ruiz s-a întors în Spania după despărțirea de CFR. Cu cine a semnat

Ruiz s-a întors în Spania după despărțirea de CFR. Cu cine a semnat
Mijlocașul spaniol Juan Carlos Ruiz (26 ani) a revenit în țara natală după încheierea contractului cu CFR Cluj. Acesta a semnat cu o echipă din Segunda Division.

Fostul jucător al "feroviarilor" a semnat pe două sezoane cu CD Tenerife. Ruiz revine, astfel, la echipa spaniolă după un an și jumătate.

"Cunosc Insula și clubul Tenerife. Am urmărit parcursul echipei de la distanță și pot spune că a avut un an bun. Știu unde mă duc și sunt încântat de proiecul ambițios al clubului. Sunt foarte entuziasmat, vreau să arăt ce pot și să ajut echipa. Vom lupta pentru promovare (în Primera Division - n. red.)", a declarat Ruiz pe site-ul clubului.

Sezonul trecut, noua formație a lui Ruiz a ratat la mustață promovarea în Primera. Spaniolii au cedat cu 2-3 la general în barajul cu Getafe. Ruiz a venit la CFR în ianuarie 2016, unde a marcat 8 goluri în 46 apariții.

Cea mai mare performanță înregistrată la Cluj a fost câștigarea Cupei României, în mai 2016. S-a despărțit de ardeleni în această vară, fiind la final de contract. De-a lungul carierei, Ruiz a mai evoluat pentru Deportivo la Coruna (2012-15) și la Huesca (2013). Este cotat la 550.000 de euro pe portalul transfermarkt.com.

Comenteaza