S-a aflat diagnosticul în cazul lui Brandyn Curry. Nu se știe când americanul va reveni în teren

S-a aflat diagnosticul în cazul lui Brandyn Curry. Nu se știe când americanul va reveni în teren
| Foto: u-bt.ro

În cel de-al doilea amical al verii, U-BT și-a pierdut conducătorul de joc, care a ieșit accidentat, după doar opt minute petrecute pe parchet.

După cea de-a doua partidă de pregătire a stagiului din Serbia, pierdută cu Mega Begamax Belgrad, “studenții” au avut mai multe motive de tristețe. În afara eșecului, clujenii l-au pierdut și pe Brandyn Curry, care a ieșit accidentat, după doar opt minute de joc.

Baschetbalistul american s-a lovit la piciorul stâng și a fost transportat direct la spital. În urma investigațiilor, s-a stabilit că a suferit o fractură în zona condilului lateral. Perioada de recupare nu a putut fi încă estimată.

“În urma investigaţiilor pe care le-am făcut: roentgen, CT, RMN, medicii ortopezi din Belgrad au constatat o fractură în zona proximală a tibiei, o fractură a condilului lateral. În următoarele zile, în funcţie de decizia clubului, care se va sfătui cu ortopezii din România şi cu Curry, o să putem să prognosticăm cât timp va fi nevoie pentru recuperarea sportivului”, a declarat Adrian Resteman, kinetoterapeutul U-BT.

Comenteaza