Foto S-a dat startul Women Rally Cluj-Napoca 2022

S-a dat startul Women Rally Cluj-Napoca 2022
| Foto: ZIUA de Cluj
Women Rally Cluj-Napoca 2022
Women Rally Cluj-Napoca 2022
Women Rally Cluj-Napoca 2022
Women Rally Cluj-Napoca 2022
Women Rally Cluj-Napoca 2022

Cea de-a treia etapă a Campionatului Național Women Rally are loc vineri și sâmbătă la Cluj-Napoca.

Ultima rundă a sezonului din “Raliul Frumuseții” se anunță a fi una specială. Fosta campioană olimpică la judo, Alina Dumitru s-a aflat la start, fosta gimnastă Silvia Stroescu va fi la volanul unei mașini de deschidere, în timp ce ambasadoare ale competiției sunt Cristina Pîrv, cea mai valoroasă jucătoare din istoria voleiului românesc și Marilena Mladin, președinte al Federației Ecvestre Române.

Pe platoul dintre BT Arena și Cluj Arena motoarele au fost turate la maxim, iar președintele Consilului Județean, Alin Tișe, a fost cel care a dat startul Women Rally Cluj-Napoca 2022. Ziua de sâmbătă aduce și probele de concurs, care se vor desfășura în parcarea unui centrul comercial, cu începere de la ora 10:00.

"La București am fost ambasador al Women Rally, a fost o provocare atunci și provocarea a devenit un virus, iar acum sunt concurentă.

Sper să fiu pe podium și aici, așa cum am fost la judo. M-am întors în orașul în care am stat 13 ani și am făcut performanță. Sper să am rezulate bune și în această nouă ramură a sportului", a declarat campioana olimpică Alina Dumitru.

"Adrenalina e ceea ce au în comun voleiul și raliul. Mie întotdeauna mi-au plăcut mașinile, de când eram mică știam ce motoare au și ce marcă sunt.

Am fost și în Brazilia la un raliu pe zgură, am făcut pe pista de Formula 1 de acolo și am fost și în România. Deci de ce să nu încerc și aici, la mine acasă? E o provocare și poate la anul voi pilota și eu", a spus fosta voleibalistă, Cristina Pîrv.

“După două etape excelente la Timișoara și București ne dorim să încheiem cum nu se poate mai bine sezonul 2022. Suntem în fața ultimei runde, la Cluj-Napoca, unde ne bucurăm din nou de un număr mare de concurente dornice de adrenalină.

Vor fi peste 60 de mașini la start și am convingerea că atât participantele, cât și publicul spectator, vor avea parte de un spectacol pe cinste. Mulțumesc tuturor celor implicați în susținerea și organizarea evenimentului, dar și doamnelor și domnișoarelor care au ales să-și testeze limitele la volan într-un cadru organizat și sigur”, a explicat și Laura Savu, fondator și promotor Women Rally, înaintea competiției. 

Comenteaza