S-a deschis bazinul Babeș, pe bază de programare. Urmează complexul UTCN și ștrandul Grigorescu

S-a deschis bazinul Babeș, pe bază de programare. Urmează complexul UTCN și ștrandul Grigorescu

Vești bune pentru clujenii iubitori de apă.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

UBB

''Bazinul Universitas al Universității Babeș-Bolyai din Cluj și-a deschis porțile pentru public, începând cu această săptămână, cu respectarea normelor de siguranță sanitară. Bazinul este situat în Parcul Sportiv „Iuliu Haţieganu”. Astfel, trei culoare de înot, cu o capacitate de maximum 10 persoane / culoar vor sta la dispoziția înotătorilor zilnic, între orele 6.00 și 21.00. Accesul se face pe baza unei programări telefonice'', transmite conducerea.

GRIGORESCU

''Dragi prieteni, cel mai probabil din 15 iunie redeschidem bazinul. Ați așteptat îndelung acest moment și voi, am primit sute de mesaje și vă mulțumim. Ne-am dorit cu ardoare și noi, iar acum deschidem porțile, în limita a 70% din capacitate.Trebuie să știți că, începând cu 1 iunie, am igienizat bazinul și l-am umplut; apa are acum 18 grade Celsius și continuă să se încălzească. Estimăm că în câteva zile va ajunge la temperatura optimă. Mesajul nostru este în principal către deținătorii de abonamente și către cursanții noștri, copii și adulți, față de care am rămas datori. Intrarea se va face pe bază de programare. Apoi, în limita capacității, vom elibera și bilete. Abia așteptăm să ne revedem la bazin și să facem ceea ce știm noi mai bine: să înotăm'', se arata intr-un mesaj pe FB.

UTCN

Conform reprezentantilor universitatii, Complexul de Nataţie al Universității Tehnice din Cluj-Napoca se va deschide, pentru publicul larg, dupa jumtatea lunii iunie 2021. Vorbim despre bazinul in aer liber.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Etichete
Comenteaza