S-a rupt lanţul de iubire dintre Nistor şi Sabău la derby-ul Clujului

S-a rupt lanţul de iubire dintre Nistor şi Sabău la derby-ul Clujului
| Foto: gsp.ro / Cristi Preda

Din gheata lui Dan Nistor a pornit autogolul celor de la CFR Cluj, iar Universitatea Cluj a scos un egal cu rivalii din Gruia în partida jucată joi seara pe Cluj Arena în faţa a 27.000 de fani.

Deşi Nistor contribuise la autogolul celor de la CFR cu centrarea din corner în careu, unde Kresic dorind să respingă balonul, l-a lovit greșit, iar mingea și a trimis-o direct în propria poartă. În repriza a doua, minutul 70, Dan Nistor a fost schimbat de antrenorul Universităţii Ioan Ovidiu Sabău. Nistor părăsit terenul supărat foc, fiind schimbat cu Elvis Manu.

Nistor nu a fost de acord cu decizia antrenorului de a-l scoate de pe teren şi s-a îndreptat nemulțumit spre banca de rezerve. În momentul în care a trecut pe lângă Sabău, Nistor a fost luat la o discuție de Neluțu, care i-a explicat de ce l-a scos din teren. Jucătorul lui U Cluj și-a continuat, tot deranjat, drumul spre bancă.

Nistor face un sezon senzațional, fiind unul dintre motoarele echipei, alături de Alexandru Chipciu. Mijlocaşul Universităţii are 8 goluri și 5 pase decisive în SuperLiga în actuala stagiune, în 13 meciuri. În Cupă are un gol în 3 meciuri, iar după partida de la Botoşani din campionat Sabău l-a lăudat fără rezerve.

"E un super-om, super-jucător. Se vede clar. Se vede la execuții, cât de mult se identifică cu această echipă. Pentru mine e o satisfacție că pot să lucrez cu astfel de jucători", a declarat Sabău la Botoşani. 

Sabău a motivat schimbarea lui Nisrtor spunând că doreşte să-l menajeze pe mijlocaș pentru următorul meci. „Am făcut schimbări să odihnim jucători, pentru că avem un program aglomerat, jucăm din 3 în 3 zile”, a declarat Sabău la finalul meciului, citat de gsp.ro. Universitatea Cluj are meci cu FC Voluntari pe 5 noiembrie, în SuperLiga. 

Comenteaza