Exclusiv S-au anunțat primele nume din echipa Barcelonei care va înfrunta “Generația de Aur”. Ronald de Boer și Sonny Anderson vin pe Cluj Arena

S-au anunțat primele nume din echipa Barcelonei care va înfrunta “Generația de Aur”. Ronald de Boer și Sonny Anderson vin pe Cluj Arena
| Foto: foto facebook.com/sportsfestivalcom

Meciul dintre cele două echipe de superstaruri va avea loc în cadrul Sports Festival, în luna iunie.

Managerul executiv al evenimentului, Mirel Alexa, a dezvăluit pentru Ziua de Cluj primele nume care vor încânta publicul clujean, în 16 iunie. Sports Festival e un concept nou în țara noastră, care înglobează peste 20 de sporturi, care vor fi prezentate oamenilor în patru zile.

Mirel Alexa a vorbit despre ceea ce înseamnă partida demonstrativa, de pe Cluj Arena. “Meciul demonstrativ va fi un show. Ne dorim ca experiența spectatorilor să fie una cât mai plăcută. Fotbalul este clar cel mai îndrăgit sport din România, iar cei care ne-au adus cele mai mari bucurii sunt clar cei din “Generația de Aur”. Ei au mai jucat doar o data la Cluj-Napoca și de aceea am mers către ei și le-am făcut această propunere de a juca la Cluj. Am ales acest meci și datorită lui Gică Popescu, care are o dublă calitate, atât căpitan al României, cât și căpitan al Barcelonei.

Meciul dintre “Generația de Aur” și legendele Barcelonei este un eveniment pe care nu știu dacă îl vom mai vedea la Cluj. Cei din “Generația de Aur” au anunțat că acest va fi ultimul lor meci. Din “Generația de Aur” vor fi prezenți absolut toți, de la Gică Hagi și Gică Popescu, la Ioan Ovidiu Sabău și Dan Petrescu. Avem confirmări din partea tuturor și îi așteptăm cu drag”, a spus managerul executiv al Sports Festival.

Reprezentatul evenimentului a explicat și ce reprezintă conceptul de legendă  a Barcelonei și a prezentat în premieră câteva nume care vor fi prezente la Cluj. “Barcelona Legends” e un concept al clubului catalan, iar în mometul în care se semnează un acord se ia legătura cu toți cei 30-40 de membri ai acestei echipe, iar pe măsură ce trece timpul, încep să vină confirmările. Ne așteptăm ca 20-22 de jucători să fie prezenți din partea Barcelonei, la acest meci.

Avem câteva nume confirmate, printre care Ronald de Boer, Edmilson, Goikoetxea sau Sonny Anderson. Imediat ce vor veni celelalte confirmări, noi le vom publica și așteptăm pe toată lumea la stadion. Credem că orice devine o legendă a Barcelonei este un fotbalist care merită văzut”, a adăugat Mirel Alexa.

Meciul se va disputa sâmbătă, 16 iunie, de la ora 19, pe Cluj Arena. Până acum s-au vândut aproximativ 10 000 de bilete. Prețurile variază între 50 și 150 de lei, dar pot crește odată cu apropierea evenimentului.

Comenteaza