S-au pus în vânzare biletele la Campionatul European de Atletism de la Cluj

S-au pus în vânzare biletele la Campionatul European de Atletism de la Cluj
| Foto: Facebook.com/cjcluj

Cluj Arena va găzdui în weekendul 19-20 iunie, 2021, Campionatul European de Atletism pe echipe - Liga I, ediția 2021.

Așadar, clujenii sunt invitați să participe în weekend-ul 19-20 iunie 2021 la un nou regal al atletismului găzduit, în premieră, de România. Campionatul European de Atletism pe echipe - Liga I se va desfășura pe Cluj-Arena, stadionul emblemă al Clujului.

Potrivit reprezentanților forului administrativ județean, evenimentul va aduce, din nou, extrem de multă vizibilitate Clujului, fiind transmis video în întreaga Europă. Biletele pot fi achiziționate atât online accesând link-ul:
https://www.bilete.ro/campionatul-european-de-atletism.../  cât și fizic, direct de la casa de bielte din incinta stadionului Cluj Arena, începând de vineri, 18 iunie.

Prețuri:

• 19 iunie – Bilet 1 zi – 15 lei

• 20 iunie – Bilet 1 zi – 15 lei

• 19 și 20 iunie – Abonament – 25 de lei

Competiția care va avea loc în acest weekend va aduce la Cluj-Napoca 12 dintre cele mai puternice echipe europene ale momentului: Belarus, Belgia, Cehia, Elveția, Estonia, Finlanda, Grecia, Norvegia, Olanda, România, Suedia și Turcia.

În cadrul celor două zile de concurs vor fi programate nu mai puțin de 20 de întreceri masculine și tot atâtea feminine. Echipele vor fi mixte și vor concura pentru a se clasa la final pe un loc cât mai bun în clasament.

În ceea ce privește accesul spectatorilor, acesta se va face pe la Tribuna a II-a, începând cu ora 16.00. Participarea este permisă, potrivit Hotărârii Guvernului nr. 531/2021, cu modificările și completările ulterioare, doar persoanelor vaccinate, celor care se află în perioada cuprinsă între a 15 și a 90 a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2 sau care prezintă rezultatul unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore, ori a unui test antigen în condițiile stabilite prin metodologia aprobată prin ordin comun al Ministerului Tineretului și Sportului și Ministerului Sănătății.

Comenteaza