Sabău a făcut calculele pentru perioada următoare: "Trebuie să luăm 6 puncte în cele trei jocuri, cel puțin"

Sabău a făcut calculele pentru perioada următoare: "Trebuie să luăm 6 puncte în cele trei jocuri, cel puțin"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Antrenorul speră în continuare la calificarea Universității Cluj în play-off-ul Superligii.

Chiar dacă au remizat la Sfântu Gheorghe, scor 0-0, la capătul unui joc modest, "studenții" se află la doar două puncte de locul al 6-lea, cu 3 etape înainte de finalul sezonului regulat. Așadar, Ioan Ovidiu Sabău speră că două succese în următoarele meciuri ar putea aduce calificarea Universității Cluj în play-off.

"Încercăm să jucăm fotbal, am luat un punct important. Am avut o primă repriză bunicică, am avut și o situație cu Popa, destul de bine prima repriză. A doua repriză a fost modestă. E un punct important, e un punct mare pentru noi.

Știam că nu avem voie să pierdem împotriva unei echipe puternice. Ei știu să joace fotbal, chiar dacă au avut mici excepții. Sigur, încercăm să găsim soluții, a fost un meci foarte greu. Am rămas în lupta pentru play-off, dar nu cu șanse mari.

Trebuie să luăm 6 puncte în cele trei jocuri, cel puțin. Trebuie să câștigăm cu Farul acasă, pe urmă cu Botoșani, iar apoi să vedem. În următorul meci va trebui să găsesc jucătorii odihniți, pentru că în ultimele 20 de minute am căzut fizic", a spus antrenorul, potrivit Digisport.

Pentru Universitatea Cluj urmează partide cu Farul Constanța (a), FC Botoșani (a) și FC Voluntari (d).

Comenteaza