Video Foto Sabău a mizat pe tineri în amicalul cu Sănătatea. Cum s-au simțit juniorii la primul meci pentru "U"

Sabău a mizat pe tineri în amicalul cu Sănătatea. Cum s-au simțit juniorii la primul meci pentru "U"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Directorul tehnic al echipei clujene a profitat de jocul de pregătire pentru a testa mai mulți fotbaliști din Academie.

Universitatea Cluj a câștigat fără emoții amicalul cu Sănătatea, scor 5-1. Pe lângă jucătorii de la seniori introduși în teren, Ioan Ovidiu Sabău a urmărit la treabă și 4 juniori ai "Șepcilor roșii".

Dacă Matei Moraru (17 ani) a jucat deja la echipa mare, George Bălan (17 ani), Raul Rotund (17 ani) și Tudor Pojar (16 ani) au fost la debut în tricoul primei echipe. Mai mult, Raul Rotund a și înscris cel de-al cincilea gol al echipei clujene.

"M-am simțit foarte bine alături de colegi, am reușit să și înscriu și mă bucur. Aștept cu nerăbdare debutul oficial. Domul Sabău e un antrenor cu multă experiență și mă ajută.

Sunt de 7 ani la "U" Cluj și pentru mine e unica iubire. Sunt din Cluj și îmi doresc foarte mult să debutez", a spus Raul Rotund.

Tudor Pojar speră la un debut contra rivalei CFR

Aflat și el la primele minute în tricoul Universității Cluj, tânărul jucător a dezvăluit cine sunt idolii săi, dar și cum și-ar dori să arate primul său meci oficial în tricoul alb-negru.

"A fost o atmosferă foarte frumoasă și în vestiar și în teren. Mă simt mult mai sigur pe mine și arată că sunt un jucător de perspectivă și aș putea dovedi ceva în viitor. Vineri seara am fost sunat de antrenorul de la U17 și mi-a spus că trebuie să mă prezint la echipa mare.

A fost o bucurie de nedescris pentru mine. Ca stil de joc idolul meu e Sergio Busquets și ca mentalitate Cristiano Ronaldo. Îmi doresc să debutez într-un meci tare, contra CFR-ului. M-aș simți incredibil, e visul meu", a spus Tudor Pojar.

Comenteaza