Sabău avertizează înaintea jocului cu CS Mioveni: "Ne așteaptă un meci extrem de dificil"

Sabău avertizează înaintea jocului cu CS Mioveni: "Ne așteaptă un meci extrem de dificil"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Directorul tehnic al Universității Cluj a prefațat partida împotriva uneia dintre contracandidatele la menținerea în Superligă.

După dușul rece suferit la Craiova, unde au fost învinși cu 5-0, "studenții" se pregătesc de un meci important pentru zona fierbinte a clasamentului. "U" Cluj întâlnește CS Mioveni, una dintre contracandidatele la salvarea de la retrogradare și, totodată, una dintre echipe în formă din Superligă.

Ioan Ovidiu Sabău se așteaptă la un meci complicat, însă speră că elevii săi au învățat din greșelile partidei precedente și vor fi și mai concentrați și mai dornici să obțină cele trei puncte.

"Ne așteaptă un meci extrem de dificil, cu o echipă în formă, o echipă care a reușit să facă 7 puncte din 9. Arată bine, au încredere, entuziasm, o oarecare liniște. Au un antrenor pe care eu îl apreciez, fost mare fotbalist.

Problema e la noi, dacă am reușit să depășim momentul delicat de la Craiova. Pentru mine echipa e cea din primele două meciuri. Au avut atitudinea corectă, inițiativă. La Mioveni e clar o schimbare. A venit un nou antrenor, au făcut 7-8 achiziții, a reușit să îi pregătească foarte bine. Au dorința de a lupta pentru fiecare minge, sunt o echipă care luptă.

Noi trebuie să avem încredere, să jucăm fotbal și să fim mai motivați. Am fost bulversat total după meciul de la Craiova. Am arătat atât de bine în primele două jocuri, totul a mers bine, apoi echipa a fost total schimbată. Îmi reproșez că nu am reușit să intervin după atâtea laude pe care le-au primit. Am văzut și o oarecare lejeritate.

În această săptămână i-am văzut afectați. Nu trebuie să ne pierdem încrederea. Ei trebuie să se considere jucători buni, dar trebuie mai multă muncă și spirit de sacrificiu. Va fi un joc dificil, sper ca terenul să arate foarte bine. Noi trebuie să fim mult mai agresivi, mai responsabili și să îi aduc pe jucători la o stare mentală bună", a declarat Ioan Ovidiu Sabău.

Partida dintre Universitatea Cluj și CS Mioveni se va disputa vineri, 10 februarie, de la 17:00, pe stadionul din Mediaș.

Comenteaza