Sabău avertizează înaintea jocului cu Poli Iași: "Nu trebuie să ne uităm la clasament"

Sabău avertizează înaintea jocului cu Poli Iași: "Nu trebuie să ne uităm la clasament"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Antrenorul Universității Cluj consideră că jocul de duminică va fi mult mai complicat decât o arată diferența din ierarhia Superligii.

După succesul din Cupa României, împotriva Ceahlăului Piatra Neamț, "studenții" revin pe Cluj Arena, unde se vor duela cu nou-promovata Poli Iași. Chiar dacă oaspeții de duminică au strâns doar 3 puncte în 7 etape și ocupă ultima poziție în clasament, Ioan Ovidiu Sabău a avut doar cuvinte de laudă la adresa ieșenilor.

Antrenorul crede că situația din clasament nu relevă adevărata calitate a elevilor lui Leo Grozavu și se așteaptă la o întâlnire complicată. Cu toate acestea, Sabău are încredere în valoarea elevilor săi, pe care îi consideră responsabili.

"Va fi un meci greu. I-am studiat foarte bine, au învins Farul, au jucat de la egal la egal cu Craiova. E o echipă harnică, disciplinată, antrenată de Leo Grozavu, pe care îl apreciez foarte mult. Noi trebuie să arătăm foarte bine mâine.

Venim după o deplasare foarte lungă, luni la Sibiu și apoi 7 ore pe drum până la Piatra Neamț. Am avut două zile la dispoziție să ne refacem. Sper să se fi refăcut din punct de vedere fizic. Am jucători responsabili, care înțeleg ce înseamnă un astfel de joc.

Sunt conștienți că nu trebuie să ne uităm la clasament. E o mare capcană dacă facem asta. Trebuie să abordăm jocul inteligent, să fim atenți, să avem răbdare și să ne adaptăm", a declarat tehnicianul.

Antrenorul mai așteaptă noi jucători

Ioan Ovidiu Sabău a dezvăluit că în următoarele ore, Universitatea Cluj va mai parafa transferuri, posturile vizate fiind cele de fundaș central și de atacant.

"Vor veni jucători, astăzi sau mâine. Suntem preocupați să găsim soluții, să avem un lot numeric, dar și valoros. Avem nevoie de concurență. Avem 5 schimbări la dispoziție pe care trebuie să le folosesc, să am jucători care să intre și să facă diferența", a explicat antrenorul.

Partida dintre Universitatea Cluj și Poli Iași se va disputa duminică, 3 septembrie, de la 13:30.

Comenteaza