Sabău avertizează înaintea partidei cu Dinamo: "Nu va fi deloc ușor"

Sabău avertizează înaintea partidei cu Dinamo: "Nu va fi deloc ușor"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Antrenorul Universității Cluj a prefațat întâlnirea dintre "Șepcile roșii" și penultima clasată.

Aflați pe loc de play-off înainte rundei, "studenții" au parte de un duel cu formație aflată în creștere, după schimbarea de antrenor. Chiar dacă Dinamo nu a mai câștigat din luna august, Ioan Ovidiu Sabău crede că elevii săi ar putea întâmpina probleme, dacă nu vor intra concentrați pe teren încă din primul minut.

"Cred că întâlnim o echipă în criză de rezultate, nu de joc. Luați individual ei au calitate, dar atunci când nu ai rezultate nu ai încredere. Au un nou antrenor, un nou sistem, o altă abordare. Nu va fi deloc ușor, e o echipă care nu a mai câștigat de mult timp, își va dori foarte mult.

Noi, trecând printr-o perioadă bună, cred că suntem maturi să înțelegem că trebuie să folosim entuziasmul în favoarea noastră. Doar relaxarea ar putea duce la un joc modest. Trebuie să înțelegem că trebuie să avem continuitate în rezultate dacă vrem mai mult.

Dinamo joacă rapid, jucătorii știu fotbal, trebuie să fim organizați, să nu lăsăm spații. și să avem curajul de a juca și dorința de a câștiga. Trebuie să ieșim cu capul sus de pe teren, mulțumiți de ceea ce am făcut.

Ținând cont de situația din clasament, pare că am fi favoriți. Ei vor fi foarte concentrați, dar cred că depinde de noi. Trebuie să rămânem acolo, suntem echipă de primele 6, cred eu. Aștept mai mult de la unii jucători pentru că pot să dea mai mult. Luați individual, cred că jucători de play-off", a spus antrenorul.

Duelul dintre Universitatea Cluj și Dinamo e programat luni, 11 decembrie, de la 20:45.

Comenteaza