Sabău, în companie selectă la finala Champions League - FOTO

Sabău, în companie selectă la finala Champions League - FOTO
Managerul sportiv al Universității Cluj, Ioan Ovidiu Sabău, va fi prezent sâmbătă la finala Champions League de la Cardiff. Fostul internațional român va avea parte de o companie selectă la duelul dintre Real Madrid și Juventus Torino.

Alături de Sabău, vor mai fi prezenți Gică Hagi, Gică Popescu, Florin Prunea, Ilie Dumitrescu, Basarab Panduru și Bogdan Stelea. Poza cu foștii componenți ai Generației de Aur a fost postată de Popescu, vineri, pe pagina sa de Facebook.

Orașul Cardiff are o însemnătate aparte pentru fotbalul românesc. Pe 17 noiembrie 1993, Naționala României trecea cu 2-1 de Țara Galilor, rezultat care consemna calificarea "tricolorilor" la Campionatul Mondial din 1994. La turneul din SUA, România a obținut cea mai mare performanță din istorie - accederea în sferturile de finală - fiind la un pas de o semifinală de vis cu Brazilia.

Tot aici, Real Madrid și Juventus se vor bate sâmbătă, de la ora 21:45, pe Millenium Stadium, în finala Uefa Champions League. Meciul va fi transmis în direct de ProTV.

Comenteaza