Sabău, mesaj clar înainte de meciul cu Farul: "Nu trebuie să fim o echipă timidă, trebuie să câștigăm și de la acest joc ceva"

Sabău, mesaj clar înainte de meciul cu Farul: "Nu trebuie să fim o echipă timidă, trebuie să câștigăm și de la acest joc ceva"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Antrenorul Universității Cluj așteaptă un rezultat pozitiv, chiar dacă elevii săi vor evolua pe terenul campioanei en-titre din Superligă.

După pauza internaționlă, "studenții" revin pe gazon, iar primul adversar e Farul Constanța. Întâlnirea de la malul mării se anunță a fi una intersantă, având în vedere duelul băncilor tehnice, dintre Gică Hagi și Ioan Ovidiu Sabău.

Antrenorul Universității Cluj și-a lăudat fostul coleg de la echipa națională, dar așteaptă un rezultat bun din partea jucătorilor săi pe care îi vede capabili să lupte de la egal la egal cu orice echipă din Superligă.

"Întâlnim campioana, o echipă bine antrenată de Hagi. E o echipă destul de omogenă, cu jucători care dacă sunt lăsați și au spații, e greu să îi blochezi. Budescu poate inventa orice oricând. I-am analizat, va trebui să arătăm foarte bine, să respectăm ceea ce am antrenat.

Vom stabili noi detalii înainte de joc și vom vedea cum vom aborda un astfel de joc. E foarte important și trebuie să ne caracterizeze e atitudinea. La ora jocului trebuie să fim într-o formă sportivă bună și să fim inspirați.

Nu trebuie să fim o echipă timidă, trebuie să câștigăm și de la acest joc ceva. Ei schimbă mult sistemul de joc, nici nu știm cum va aborda jocul. Începe jocul cu un sistem și apoi îl schimbă, în funcție de jucători și adversar.

Nu va fi ușor, dar am încredere că am jucători de calitate. Sperăm ca ei să nu prindă o zi foarte bună. Nu au reușit să lege rezultate, dar sunt o echipă imprevizibilă", a declarat antrenorul.

Partida dintre Universitatea Cluj și Farul Constanța se va disputa sâmbătă, de la 21:45.

Comenteaza