Video Sabău, mulțumit de calificarea în sferturile de finală ale Cupei. Antrenorul și-a lăudat toți jucătorii

Sabău, mulțumit de calificarea în sferturile de finală ale Cupei. Antrenorul și-a lăudat toți jucătorii
| Foto: FC Universitatea Cluj

Tehnicianul a oferit concluziile sale în urma succesului categoric reușit de Universitatea Cluj la Botoșani, scor 4-0.

Cu un prim 11 format din fotbaliști care au evoluat mai puțin în ultima perioadă, echipa clujeană a câștigat fără emoții pe terenul ultimei clasate din Superligă și și-a asigurat din nou prezența în sferturile de finală ale Cupei României.

La final de meci, Ioan Ovidiu Sabău a ținut să laude jucătorii, în special pe cei care au evoluat din primul minut și a remarcat concurența benefică ce există în lotul Universității Cluj.

"Am tratat foarte atent jocul, ne-am concentrat, nu am fost superficiali. Au fost jucători care au evoluat mai puțin, jucători importanți care au intrat pe parcurs tocmai pentru a avea ritm. Ne așteaptă un joc important luni, cu Dinamo.

E o victorie meritată și îmi place că am mai câștigat niște jucători, tot respectul și toată aprecierea pentru jucătorii pe care îi antrenez. Trecem printr-o perioadă bună, echipa este în formă, are încredere. Întotdeauna spun că trebuie să fim capabili să o luăm de fiecare dată de la capăt.

Am realizat niște lucruri frumoase împreună, dar niciun obiectiv nu e îndeplinit. Toți se antrenează foarte bine, există un grup bun. Există concurență, atunci când cei care intră o fac foarte bine îi motivează și pe ceilalți. M-am bucurat pentru Vali Gheorghe, care a intrat după o perioadă lungă, Marco Fossati a și înscris, de la el am mai așteptări, Ianis a fost foarte bine", a declarat antenorul.

Comenteaza