Video Sabău, mulțumit după ce "U" Cluj a început cu dreptul cantonamentul de iarnă: "Mă interesează mai mult pregătirea fizică"

Sabău, mulțumit după ce "U" Cluj a început cu dreptul cantonamentul de iarnă: "Mă interesează mai mult pregătirea fizică"
| Foto: FC Universitatea Cluj

"Studenții" au învins la limită, scor 1-0, Kocaelispor, echipă aflată pe locul al doilea în liga secundă din Turcia.

După câteva zile de pregătire în Antalya, elevii lui Ioan Ovidiu Sabău au avut parte de primul test al cantonamentului de iarnă. Chiar dacă au venit după antrenamente complicate, "studenții" s-a impus cu 1-0, spre bucuria antrenorului.

"A fost un meci în care nu am arătat foarte bine ca posesie, ca joc, dar venim după câteva zile în care am făcut antrenamente tari și era normal să nu avem prospețime fizică, să nu fim lucizi.

E normal în această perioadă, mă interesează mai mult pregătirea fizică și să văd jucătorii că încearcă să își depășească limitele. Vacanța nu a fost prea lungă, nu s-a pierdut prea mult.

Va trebui să fim foarte echilibrați, noi ca staff, să găsim soluțiile cele mai bune. Ne așteaptă un joc important acasă și trebuie să vedem cum vom gestiona această perioadă. Trebuie echilibru, sperăm să îl găsim", a declarat Ioan Ovidiu Sabău.

Comenteaza