Sabău prevede un duel complicat împotriva Petrolului: "Trebuie să înțelegem că ne așteaptă un meci foarte greu"

Sabău prevede un duel complicat împotriva Petrolului: "Trebuie să înțelegem că ne așteaptă un meci foarte greu"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Ploieștenii vin pe Cluj Arena după un rezultat umilitor și cu un antrenor numit în urmă cu doar câteva zile.

Universitatea Cluj nu a mai pierdut de peste două luni și se pregătește pentru întâlnirea cu Petrolul Ploiești. "Studenții" vor avea în față o echipă rănită, după un 4-0 contra celor de la FC Voluntari și cu un nou antrenor în persoana lui Laszlo Balint.

Ioan Ovidiu Sabău se așteaptă la un meci mai dificil decât ar putea părea la prima vedere și așteaptă un nivel bun de joc din partea echipei sale.

"Când pierzi la un astfel de scor există anumite reacții și apare o mobilizare mai bună. Trebuie să înțelegem că ne așteaptă un meci foarte greu. Au schimbat antrenorul, sistemul de joc. Mă aștept, la experiența pe care o au, că își vor dori să spele acel rezultat.

Noi suntem într-o perioadă destul de bună. Când suntem în forma bună suntem o echipă importantă a campionatului. A fost o săptămână în care am antrenat altceva decât partea fizică.

Sper ca mesajul să ajungă acolo unde trebuie și jucătorii să fie motivați. Noul antrenor poate schimba starea de spirit, toată lumea e la dispoziția antrenorului, începe concurența. Probabil vor sta altfel lucrurile", a declarat antrenorul.

Meciul dintre Universitatea Cluj și Petrolul Ploiești se va disputa sâmbătă, de la 21:30.

Comenteaza