Sabău se bucură că Anselmo a reușit să "spargă gheața" la "U" Cluj: "E un băiat foarte serios, un profesionist adevărat"

Sabău se bucură că Anselmo a reușit să "spargă gheața" la "U" Cluj: "E un băiat foarte serios, un profesionist adevărat"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Atacantul argentinian a marcat pentru prima dată de când s-a alăturat "studenților" și i-a calificat în semifinalele Cupei României.

Lui Federico Anselmo i-au trebuit 10 apariții pentru a înscrie primul său gol pentru Universitatea Cluj, însă reușita sa din prelungirile jocului cu Hermannstadt a fost sinonimă cu o calificare în semifinalele Cupei.

Ioan Ovidiu Sabău se bucură că atacantul său a scăpat de această povară, care îl afecta din punct de vedere mental pe jucătorul în vârstă de 29 de ani.

"E un băiat foarte serios, un profesionist adevărat, care suferă mult. Din cauză că noi suntem nemulțumiți, el vrea să ajute, iar până acum nu este ceea ce ar trebui să fie. Îl văd preocupat, vrea să ne mulțumească. L-am văzut atât de entuziasmat după această reușită.

Când ai astfel de oameni serioși te bucuri pentru reușitele lor. El e în fiecare dimineață la 8:30 la stadion. Se pregătește foarte bine și ar vrea să ajute echipa. Poate are nevoie de acomodare, mai mult timp", a spus antrenorul.

Comenteaza