Sabău speră ca "studenții" să revină cât mai repede pe Cluj Arena: "Ar fi extraordinar să jucăm măcar două meciuri pe noul gazon"

Sabău speră ca "studenții" să revină cât mai repede pe Cluj Arena: "Ar fi extraordinar să jucăm măcar două meciuri pe noul gazon"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Antrenorul Universității Cluj își dorește ca perioada petrecută la Mediaș de echipa sa să fie cât mai scurtă posibil.

Pe Cluj Arena au început deja lucrările pentru schimbarea gazonului, dar și a sistemelor adiacente, iar "studenții" vor fi nevoiți să își dispute jocurile de pe teren propriu pe arena din Mediaș.

Ioan Ovidiu Sabău speră ca lucrările să fie încheiate cât mai repede și elevii săi să poată reveni în fața fanilor clujeni înainte de finalul campionatului.

"E o situație grea și pentru noi și pentru suporteri. Mă bucur că se reface pentru că vom avea parte de un gazon excepțional.

Jucăm pe teren neutru, iar pentru adversari va fi mult mai ușor. Ar fi extraordinar să jucăm măcar două meciuri acasă, pe noul gazon", a declarat antrenorul.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza