Sabău speră că "studenții" vor lua exemplu de la jucătorii Oțelului: "Trebuie să muncim la nivelul lor"

Sabău speră că "studenții" vor lua exemplu de la jucătorii Oțelului: "Trebuie să muncim la nivelul lor"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Chiar dacă e de părere că elevii săi sunt mai buni decât gălățenii, antrenorul Universității Cluj apreciază disciplina și rigoarea impuse de Dorinel Munteanu.

În ciuda rezultatului negativ înregistrat în meciul cu Petrolul, Ioan Ovidiu Sabău nu și-a pierdut încrederea în echipa sa și speră că jucătorii vor demonstra că acea înfrângere a fost doar un accident.

Înaintea semifinalei de Cupa României, pe care Universitatea Cluj o va disputa pe terenul Oțelului, Ioan Ovidiu Sabău a lăudat munca depusă de elevii lui Dorinel Munteanu și speră că ei vor fi un exemplu pentru "studenți".

"E un meci foarte foarte important. Întâlnim un adversar bine organizat, stă bine din punct de vedere fizic, sunt o echipă scurtă. Chiar dacă acasă nu s-au descurcat de multe ori bine, rămân o echipă bună. Au agresivitate, ritm, știu să lupte pentru fiecare minge. Sunt jucători care nu au jucat la cel mai înalt nivel, dar care acceptă orice sfat, orice regulă.

Ca noi să câștigăm trebuie să fim cel puțin la nivelul lor ca ritm pentru că, luați individual, consider că jucătorii mei au calitate, experiență, au câștigat trofee, au jucat la un anumit nivel.

Trebuie să înțelegem că trebuie să muncim la nivelul lor, cel puțin. Vom pregăti și penalty-urile. E important să nu ne pierdem încrederea în noi. Am controlat majoritatea meciurilor", a spus Ioan Ovidiu Sabău.

Jocul din semifinalele Cupei României, dintre Universitatea Cluj și Oțelul Galați se va disputa joi, de la 20:30.

Comenteaza