Sabău știe cum poate obține victoria cu Rapid: "Echipa care va sta bine din punct de vedere fizic va domina și va câștiga"

Sabău știe cum poate obține victoria cu Rapid: "Echipa care va sta bine din punct de vedere fizic va domina și va câștiga"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Universitatea Cluj țintește cel de-al doilea succes consecutiv în Superligă, contra uneia dintre favoritele la un loc de play-off.

După ce au trecut de FC Voluntari, "studenții" se pregătesc de un nou joc pe teren propriu, dar cu un adversar mai puternic de această dată. Pe Cluj Arena sosește Rapid, formație aflată pe locul al patrulea și care are ca obiectiv o clasare cât mai bună în play-off.

Trecut atât ca jucător, cât și ca antrenor pe la echipa din capitală, Ioan Ovidiu Sabău recunoaște forța trupei lui Mutu, însă e convins că elevii săi au trecut peste victoria cu FC Voluntari și vor fi concentrați la ora jocului pentru a câștiga o nouă partidă.

"Am trecut peste un meci greu, un meci important cu FC Voluntari. A fost un meci în care jucătorii au primit ce meritau, laude și aprecieri. Cred că am reușit să uităm acel moment și să rămânem cu lucrurile bune pe care le-am făcut și să corectăm ceea ce am făcut mai puțin bine.

Sper că am reușit să pregătim foarte bine jocul și să aducem jucătorii într-o formă sportivă foarte bună la ora jocului. Echipa care va sta bine din punct de vedere fizic va domina jocul și va câștiga.

Nu consider că e un meci special, Rapid e un club față de care mi-am exprimat aprecierea și respectul. Au fost 4 ani importanți pentru mine, am câștigat două campionate. Pe mine mă interesază doar ce se întâmplă cu echipa mea, să fie motivați și să fiu inspirat când alcătuiesc primul 11 și atunci când fac schimbările.

Când sunt prea multe laude există riscul automulțumirii. Aici a fost și teama și preocuparea mea, să nu fie prea încântați și să se admire prea mult. Din prima zi de după meci a trebuit să uităm tot și să o luăm de la capăt.

Cred că Rapid e o echipă importantă, care joacă destul de bine și capătă experiență. Mutu este din ce în ce mai matur și mai echilibrat, a crescut ca antrenor. Fotbalul românesc are nevoie de astfel de oameni", a declarat Ioan Ovidiu Sabău înaintea partidei.

Meciul dintre Universitatea Cluj și Rapid București este programat vineri, 27 ianuarie, de la 20:00.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza