Sala Polivalentă, pregătită pentru organizarea Campionatului European de volei feminin

Sala Polivalentă, pregătită pentru organizarea Campionatului European de volei feminin
| Foto: Primaria Cluj-Napoca

Cluj-Napoca va găzdui una dintre grupele turneului final continental care va avea loc la finalul verii.

“Cluj-Napoca se numără printre cele patru oraşe organizatoare ale turneului final al Campionatului European feminin de volei din acest an. Cum competiţia se apropie cu paşi repezi, la finalul săptămânii trecute o delegaţie a Confederaţiei Europene de Volei (CEV) a fost prezentă în oraşul de la poalele Feleacului pentru a inspecta condiţiile de cazare şi sala BTarena.

Condusă de vicepreşedintele CEV, Lubor Halanda, delegaţia forului continental a mai fost compusă din croata Maja Poljak (de patru ori câştigătoare a Ligii Campionilor), care acum lucrează la CEV şi care coordonează întreg evenimentul sportiv din luna august, dar şi din doi jurnalişti de la EuroVolley TV. Gazdele lor au fost preşedintele Federaţiei Române de Volei, Adin Cojocaru, vicepreşedintele forului, Oana Sîrb, secretarul general al federaţiei, Constantin Ispas şi responsabila cu relaţiile internaţionale din cadrul FRV, Gabriela Bulgariu.

În cadrul inspecţiei, s-a procedat la verificarea hotelurilor în care se vor caza sportivii si oficialii, punându-se accent pe respectarea Regulamentului de Igienă al CEV. Toate hotelurile vizitate au corespuns nivelului solicitat”, a transmis Federația Română de Volei, potrivit Agerpres.

Campionatul European de volei feminin va avea loc în perioada 18 august – 4 septembrie și va fi organizat la Belgrad, Plovdiv, Zadar și Cluj-Napoca. În Sala Polivalentă sunt programate 15 partide în perioada 18-25 august.

România a mai organizat Campionatul European de Volei în 1963, când a cucerit medalia de aur la masculin și cea de bronz la feminin.

Comenteaza