Salariul imens pe care CFR Cluj trebuie să îl plătească dacă îl vrea pe Budescu

Salariul imens pe care CFR Cluj trebuie să îl plătească dacă îl vrea pe Budescu
Constantin Budescu | Foto: telekomsport.ro

"Feroviarii" sunt favoriţi la titlu, după înfrângerea FCSB-ului la Iaşi, şi au pus ochii pe cel mai talentat mijlocaş din România. Însă vor trebui să bage adânc mâinile în buzunar daca îl vor pe Constantin Budescu în alb-vişiniu din sezonul viitor.

Ipmresarul Florin Lovin a declarat că CFR va trebui să îi ofere lui Budescu un salariu de 5-600.000 de euro pentru ca transferul să aibe şanse de realizare.

"Budescu este ofticat de ceea ce se întâmplă. Nu e normal ca un jucător atât de important pentru Steaua să nu joace. Nu cred că CFR nu ar putea plăti acești bani, trei milioane, la ce transferuri au făcut. Dacă au dat un milon și ceva pe Ioniță și săracul joacă două minute... Poți să dai și trei milioane pe Budescu.

Să pleci de la Steaua la altă echipă din România, din punct de vedere financiar trebuie să pleci undeva poate cel puțin 50% mai mult, la salariu. Și mă îndoiesc că o echipă din România poate să plătească un salariu de 5-600.000 de euro. Dacă CFR ne cheamă la discuții și spune că plătește clauza și să vorbim despre salariu, Budescu, dacă se va simți confortabil și atras de proiectul CFR, probabil că se va întampla și va semna!", a declarat Florin Lovin la TV Telekom Sport, potrivit gspro.

Constantin Budescu este evaluat la 2.300.000 euro de site-ul de specialitate transfermarkt.de.

Comenteaza