Salvați de căpitan. CFR se impune în fața Craiovei, după execuția de zile mari a lui Camora

Salvați de căpitan. CFR se impune în fața Craiovei, după execuția de zile mari a lui Camora
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Clujenii au câștigat la limită, scor 1-0, după ce oltenii au ratat un penalty în prelungirile partidei.

Jocul de pe Stadionul “Dr. Constantin Rădulescu” a început tare, iar, în minutul 3, Mailat a pătruns în careu, a tras în portarul advers și mingea a ricoșat în bară. Craiova a răspuns prin Mitriță, care a tras din afara careului pe direcția lui Arlauskis. Același Mitriță a avut o nouă ocazie, dar a ratat de puțin ținta, cu un șut de la 16 m. La jumătatea reprizei, Screciu a fost aproape de autogol, în timp ce Manea a amenințat și el poarta lui Popescu. Djokovic a semnat ultima ocazie a primei reprize, iar scorul pauzei a fost 0-0.

Repriza secundă a fost echilibrată, iar ocaziile au lipsit. Cel mai activ om a oltenilor, Mitriță, a executat periculos o lovitură liberă, la șapte minute de la reluare. Patru minute mai târziu, Boli a deviat cu capul pe lângă poarta craioveană. Cu 15 minute înainte de final, căpitanul clujenilor, Camora, a deschis scorul cu un șut superb, care l-a lăsat fără reacție pe goalkeeperul oltenilor. Fundașul central al “feroviarilor”, Kevin Boli, a fost eliminat, în minutul 83, după o intrare dură la Popov. În prelungirile partidei, CS U Craiova a obținut un penalty, dar Gustavo a tras slab și Arlauskis a salvat CFR-ul. Astfel, scorul final a fost 1-0 și clujenii rămân în lupta pentru titlu.

Echipele de start:

CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Vinicius, Boli, Camora – Djokovic, Hoban (’62 Ioniță), Culio – Deac, Țucudean(’62 Omrani), Mailat (’73 Costache)

CS U Craiova: Popescu – Screciu (’46 Popov), Kelic, Ferreira – Dimitrov, Zlatinski, Mateiu, Bancu – Băluță, Santos (’68 Gustavo), Mitriță (’80 Glavina)

Echipa lui Dan Petrescu a acumulat 44 de puncte și trece provizoriu pe primul loc. Următorul meci pentru clujeni va fi împotriva Astrei Giurgiu duminică, 13 mai.

Comenteaza