Salvați de Țucudean. CFR s-a calificat în “sferturile” Cupei, grație golului marcat de internaționalul român

Salvați de Țucudean. CFR s-a calificat în “sferturile” Cupei, grație golului marcat de internaționalul român
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Campioana s-a impus la limită în fața Gazului, 1-0, deși Conceicao a folosit cea mai bună formulă de start.

Clujenii au început mai bine partida de la Mediaș și Țucudean a avut prima ocazie după doar 10 minute de joc. Gazdele au răspuns repede prin Chamed, care și-a încercat norocul de la distanță. Apoi, jocul a fost unul echilibrat, sinugrul eveniment notabil fiind o altercație între Omrani și Crețu. În finalul reprizei, Chamed a ratat o nouă oportunitate, dar cele două echipe au intrat la egalitate la cabine.

Actul secund s-a desfășurat după aceleași coordonate ca și prima parte a jocului. Totuși, CFR a încercat să preseze adversarul, iar după mai bine de o oră de joc, Țucudean a deschis scorul cu un șut din interiorul careului. După gol, medieșenii s-au aruncat în ofensivă în au fost aproape în mai multe rânduri să restabilească egalitatea. Primul care a trecut pe lângă gol a fost Fortes, iar mai apoi, Camora a scos de două ori de pe linia porții șuturile gazdelor. În cele din urmă, “feroviarii” s-au impus cu 1-0 și s-au calficat în “sferturi”.

Echipe de start:

Gaz Metan Mediaș: A. Cristea – Crețu, I. Cristea, Diallo, Bușu – Ivanov, Fofana – Romeo (Ely Fernandes ‘57), Olaru, Chamed – Fortes

CFR Cluj: Fernandez – Manea, Vinicius, Lang, Camora – Bordeianu, Djokovic, Culio – Omrani (Păun ‘40), Țucudean (Tambe ’87), Deac (Petrilă ‘90+2)

Pentru clujeni urmează duelul din deplasare, de la finalul săpătmânii, împotriva celor de la FC Botoșani.

Comenteaza