Sănătatea a “virusat” deținătoarea Cupei României. Clujenii au învins Viitorul lui Hagi

Sănătatea a “virusat” deținătoarea Cupei României. Clujenii au învins Viitorul lui Hagi

Formația clujeană din Liga a 3-a a reușit să elimine fosta campioană din șaisprezecimile Cupei, după golul înscris de Laurențiu Rus.

Puștii lui Hagi au început în forță jocul de pe Cluj Arena, iar Ganea a ratat prima ocazie a meciului. După aproape un sfert de oră, la o fază la care nu anunța nimic, Laurențiu Rus a reușit să deschidă scorul. După golul marcat, clujenii nu au mai contat în atac și s-au mulțumit cu conservarea avantajului. Viitorul a avut mai multe acțiuni periculoase, însă scorul pauzei a fost 1-0.

După revenirea de la cabine, jocul s-a desfășurat după aceleași coordonate. Oaspeții au alergat după egalare, însă în zadar. Terenul îmbibat de apă le-a pus probleme serioase ambelor echipe, pe care le-a împiedicat să paseze. În cele din urmă, avantajul minim luat de “Virușii verzi” în prima repriză s-a dovedit a fi decisiv. Sănătatea s-a impus cu 1-0 și a reușit calificarea în optimi.

Echipe de start:

Sănătatea Cluj: Lăzăreanu – Paul, D. Matei, Rada, Mic – Creț, Ciupe, L. Rus, Țîrlea – Ceaca, D. Roman. Au mai intrat: Tilincă, Gaspar, Lupu

Viitorul Constanța: Cojocaru – Leca, Țîru, Iacob, Filip – C. Matei, Casap, Dulca – Calcan, Ganea, Pitu. Au mai evoluat: Boboc, Ciobanu, Eric.

Comenteaza