Șanse mari ca jucătorii importanți să continue la "U" Cluj. Anunțul lui Gabi Giurgiu

Șanse mari ca jucătorii importanți să continue la "U" Cluj. Anunțul lui Gabi Giurgiu
| Foto: FC Universitatea Cluj

Directorul sportiv al clubului clujean a dezvăluit situația unora dintre liderii vestiarului.

Chiar dacă Universitatea Cluj a rămas fără antrenor, după ce Ioan Ovidiu Sabău a renunțat la funcție, oficialii echipei poartă discuții cu jucătorii importanți din cadrul lotului.

Gabi Giurgiu anunță un buget mai consistent decât cel din stagiunea precedentă și a anunțat că Alex Chipciu și Dan Nistor vor continua alături de "studenți".

"Bugetul va fi la un nivel superior față de acest sezon. Vrem să facem un pas înainte față de ceea ce a fost. Nu pot să dau nume, dar vor fi schimbări.

Sunt șanse ca unii jucători importanți să continue. Avem o listă cu jucători, când vom semna va afla toată lumea. Chipciu și Nistor vor rămâne la Universitatea Cluj", a spus directorul sportiv.

Universitatea Cluj a bifat deja și primul transfer al verii, atacantul Daniel Popa, de la care Gabi Giurgiu are mari așteptări.

"Daniel Popa e un jucător pe care l-am dorit și am considerat că poate fi o soluție pentru noi în atac. A avut evoluții bune la Chindia și sperăm să fie cel puțin la nivelul la care a fost acolo", a declarat oficialul Universității Cluj.

Comenteaza