Sărbătoare în Gruia. CFR Cluj s-a distrat cu “grădinița” FCSB-ului și a declanșat petrecerea

Sărbătoare în Gruia. CFR Cluj s-a distrat cu “grădinița” FCSB-ului și a declanșat petrecerea
| Foto: facebook.com/cfr1907

Trupa lui Edi Iordănescu s-a impus în fața marii rivale, scor 2-0, și a sărbătorit un nou titlul în fața fanilor prezenți în tribunele stadionului din Gruia.

Campioana a dominat încă din primele minute în fața unei echipe formată din fotbaliști aflați la primele minute în primul eșalon. Ocaziile semnate de Rondon (12) și Deac (13) au anunțat ceea ce avea să urmeze. În minutul 14, Gîdea a profitat de o eroare în defensiva adversă și a șutat, din interiorul careului, direct în vinclul porții apărate de Târnovanu.

“Feroviarii” au continuat să pună presiune pe juniorii FCSB-ului, iar după o jumătate de oră de joc, Simon a respins de pe linia porții șutul la colțul lung al lui Costache (30). Până la pauză, ocaziile au lipsit de ambele părți, iar formația clujeană a intrat în avantaj la cabine, 1-0.

Startul actului secund s-a desfășurat după același scenariu. CFR Cluj a fost singura formație de pe teren, în timp ce puștii lui Petrea au încercat să le țină piept veteranilor lui Iordănescu. După mai bine de o oră de joc, Costache a avut șansa unui gol spectaculos, însă execuția sa de la distanță a lovit bara (64).

Cu toate acestea, două minute mai târziu, jucătorul de bandă a centrat perfect pentru Rondon, care a majorat diferența (66). Norocul nu i-a surâs lui Costache nici în minutul 72, când Târnovanu a respins în bară șutul internaționalului de tineret. Imediat, Vînă a comis un henț în careu, iar centralul a dictat penalty.

Deac a șutat slab, iar Târnovanu a reușit să respingă șutul mijlocașului. Treptat, “feroviarii” au redus din turație și s-au gândit mai mult la sărbătoare de după joc. Astfel, CFR Cluj s-a impus cu 2-0 în fața FCSB-ului și a încheiat campionatul cu nouă puncte avans.

Comenteaza