Scandal în vestiarul lui CFR Cluj. Dan Petrescu îşi acuză echipa: „Voi jucați împotriva mea ca și cum ați vrea să mă dați afară!”

Scandal în vestiarul lui CFR Cluj. Dan Petrescu îşi acuză echipa: „Voi jucați împotriva mea ca și cum ați vrea să mă dați afară!”
| Foto: eurosport.com

Eșecul suferit cu FCSB a distrus atmosfera în vestiarul campioanei CFR Cluj. Dan Petrescu și-ar fi acuzat chiar jucătorii că prestațiile lor urmăresc de fapt să-l compromită pe el, scrie gsp.ro

În declarațiile publice, Petrescu a pus înfrângerea cu FCSB, 0-1, pe seama prestației pe care a avut-o Istvan Kovacs, dar se pare că în propriul vestiar a găsit adevăraţii vinovaţi.

În discursul avut în fața echipei, Dan Petrescu i-a învinovățit tocmai pe jucătorii săi pentru eșecul din derby și pentru celelalte rezultate proaste care au șubrezit statutul pe care-l aveau vișiniii la un moment dat, acela de favoriți cerți în cursa pentru un nou titlu.

„Voi jucați împotriva mea! Jucați ca și cum ați vrea să mă dați afară!”, ar fi fost mesajul șocant pe care antrenorul l-a transmis în fața grupului, scrie gsp.ro. Surse din echipă povestesc că Petrescu s-a plâns și că nu are fotbaliști îndeajuns de buni, o idee pe care le-a transmis-o tocmai jucătorilor cu care așteaptă să câștige încă un titlu.

Relația lui antrenorului cu fotbaliștii nu a fost bună nici în celelalte mandate, doar că victoriile dese i-au păstrat împreună. Metoda lui Petrescu, de a-și acuza fotbaliștii, nu va fi un avantaj pentru CFR Cluj, mai ales în contextul în care speră să obţină un nou titlu alături de ei. 

Echipa era nemulțumită de comunicarea dezastruoasă pe care o avea cu tehnicianul, mai mereu nervos, suspicios, și de stilul de joc pe care Dan a continuat să-l impună indiferent de lotul pe care l-a avut la dispoziție și indiferent de adversarul care i-a stat în cale.

Comenteaza